top of page
Honingraat

Bijenproducten

Voor onze bijenproducten kiezen we voor ‘echte’ honing van de imker, ambachtelijk geoogst en gepot. Een zuiver natuurlijk product.

 

Dat honing tal van voordelen kan bieden moeten we niet meer uitleggen, dat weet iedereen en daar is geen twijfel over mogelijk. Toch zit er enorm veel verschil in honing en heeft het ene honingproduct al meer voordelen dan het andere. Ook de smaken verschillen hier heel veel en dan hebben we nog niet over de verschillende texturen gesproken.

U voelt het al, een heel aanbod.

 

Om de gezondheidsvoordelen optimaal te kunnen benutten en de seizoenen te respecteren hebben we er voor gekozen om binnen Natuurlijk Gekruid de honing met de seizoenen te laten meegaan. Zo zullen we in het vroegjaar bijvoorbeeld honing van kersenbloesems aanbieden, in de zomer de zomerhoning en in het najaar bv de heidehoning. Wat ook wilt zeggen dat onze voorraad niet onuitputtelijk zal zijn. Het is een keuze die we maken uit respect voor het harde werk van de bijen.

Ook het bijenbrood en honingraten behoren tot ons assortiment; zeer geliefde producten omwille van de vele voordelen waar we ook hier ons respect voor de natuur behouden.

Op deze manier kan u telkens genieten van verse en (h)eerlijke honingproducten.

Producten: Producten
bottom of page