top of page
handen vasthouden

Coaching

Binnen Natuurlijk Gekruid bieden we 2 soorten coaching aan:
 

  • Algemene coaching: Dit is een coaching waar een ruim uur voorzien wordt om te luisteren naar uw noden van het moment. Dat kan gaan om een specifiek thema zoals rouw, stress, werk of algemeen over het even niet meer zien en nood hebben aan wat meer structuur. Wij helpen u om dan even het helikopterzicht terug te krijgen en indien nodig reiken we u de nodige tools aan die u kunnen helpen om uw levenskwaliteit te verbeteren en alles terug op een rijtje te zetten. Wij helpen u hier graag in verder maar vragen ook een duidelijk engagement van u. Coaching houdt in dat wij u helpen, maar het bent u die moet openstaan voor verandering en de dingen moet vastpakken. Indien wij merken dat onze hulpverlening niet ver genoeg kan reiken om u verder te helpen dan zullen we steeds het advies geven om in overleg andere professionele hulpverlening te raadplegen.

    Onder de algemene coaching vallen ook de meditatielessen. Eens de Covid maatregelen het toelaten zullen we starten in kleine groepjes van 4, maar dit kan ook individueel op afspraak. Meditatie is een eeuwenoud ritueel,vooral uit het boeddhisme en hindoeïsme, een manier van even tot jezelf komen dat helpt om te ontspannen, even aan niets denken, even terug naar de bron.Het is een spirituele en rustige manier om bepaalde doelen te bereiken en het overzicht te bewaren. Al is het moment van meditatie zeer kort, het doet werkelijk wonderen. Je kan herbronnen en het heeft tal van gezondheidsvoordelen. Eens je het ervaren hebt, besef je echt wel dat het helemaal niet moeilijk is en je er niet meer zonder kan. Welk soort meditatie we aanleren zal in samenspraak gebeuren afhankelijk van welk resultaat u wenst. We geven hier een sessie van 4 lessen, na deze 4 lessen kan u thuis helemaal zelf aan de slag.

 

  • Onze tweede vorm van coaching is gericht op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid door het aanpakken van onze voeding/beweging/levensstijl. Dit kan zeer nuttig zijn wanneer er meerdere kleine kwaaltjes zijn. We gaan dan kijken met welke technieken, voeding of kruiden we u kunnen helpen en waar we het lichaam en de geest kunnen ondersteunen.

    Bij deze coaching behandelen we niet de ziekte maar de zieke. We doen dit aan de hand van een kort gesprekje en een vragenlijst die u dient in te vullen om snel een duidelijk zicht te krijgen op wat uw noden zijn. LET OP: Wij zijn geen artsen en indien nodig zullen we u steeds aansporen om contact op te nemen met uw arts. In deze coaching gaan wij 30 min met u aan de slag en volgen u op indien u dit wenst. Ook hier vragen wij een bepaald engagement van u zelf zodat we een optimaal resultaat kunnen bereiken.

TARIEF COACHING:

Voor de coaching van 30 min:25 euro

Voor de coaching van een uur: 50 euro

Voor 4 meditatie lessen: 95 euro

Producten: Producten
bottom of page