top of page
Houten lepel

Magnesiumproducten

Magnesium staat gekend als wondere mineraal en om zijn brede werking die onze gezondheid kan bevorderen. Omdat wij het belangrijk vinden dat de weg naar gezondheid niet enkel ontstaat door het innemen van een supplement maar mede ook dankzij een kleine inspanning die jullie leveren kan ontstaan, hebben wij gekozen voor de magnesium vlokken. De vlokken zijn zeer makkelijk in gebruik en kunnen perfect in een voetbadje. Afhankelijk waarvoor u het wilt toepassen raden we aan gemiddeld 3x per week een voetbadje te nemen van ongeveer 20 min.

Een groot voordeel van deze manier is dat de huid enkel opneemt wat uw lichaam nodig heeft, er kan dus via deze weg ook geen overdosis ontstaan! Heerlijk toch om even tijd te nemen in ons soms te drukke bestaan, en daarbij ook nog aan onze gezondheid te werken op een veilige manier. Wij hebben het voor u getest en zijn mega fan!

Magnesium ondersteunt een normale werking van het spier en zenuwstelsel, kan werken op de versoepeling van gewrichten, biedt ondersteuning bij onze verbranding en regelt de normale zuurtegraad in onze spieren.
Een must voor iedereen, maar zeker ook voor mensen met veel stress en sporters.

Producten: Producten
bottom of page