top of page

Lichaamsverzorging

Logo CÎME.png

We hebben na een grondige studie gekozen om met CIME te werken.
 

CIME is natuurlijke lichaamsverzorging op basis van superfoods die afkomstig zijn van planten die hoog in de zuivere berglucht van de Himalaya groeien. Op een hoogte van meer dan 3000 meter zijn wilde rozen, duindoornbessen, edelweiss bloemen en tal van andere uitzonderlijke planten perfect aangepast om te overleven in de meest ruwe omstandigheden, zoals extreme koude, felle wind en intens zonlicht.


Precies deze hoogte bezorgt de actieve bestanddelen in de extracten en oliën een uitzonderlijke kracht en unieke intensiteit. Bovenal maakt het hen doeltreffender dan gelijkaardige planten die geoogst worden op lagere hoogte. Daardoor zijn hun inhoudsstoffen krachtiger en perfect voor het maken van natuurlijke lichaamsverzorging.

CIME bevat geen parabenen of andere schadelijke stoffen, is 100 procent natuurlijk en niet getest op dieren. CIME is ook vegan (met uitzondering van 2 producten waar natuurlijke bijenwas inzit).

Wij kijken graag welk huidtype je hebt of welke producten het best bij je passen en geven een uitgebreid advies over het juiste gebruik van deze geweldige producten.

Producten: Producten
bottom of page